Belépés
FõoldalHírekKeresésOldalakRegisztrációBelépés

Webáruház
Online bolt
Föoldal
1800 és UNI-SPRAY fejekhez MPR fúvókák 10 sorozatú-15° (2,1m-3,0m)
1800 és UNI-SPRAY fejekhez MPR fúvókák 12 sorozatú-30° (2,7m-3,6m)
1800 és UNI-SPRAY fejekhez MPR fúvókák 15 sorozatú-30° (3.4m-4,5m)
1800 és UNI-SPRAY fejekhez MPR fúvókák 5 sorozatú-0° (1,5m-ig)
1800 és UNI-SPRAY fejekhez MPR fúvókák 8 sorozatú-10° (1,5m-2.3m-ig)
1800 és UNI-SPRAY kiegészítők
1800ᵀᴹ-as szórófejek : 1/2\" belső menetes, kiemelkedő szórófej fúvóka nélkül
3500-as típusú öntözőfej (4,6-10,7m)
5000 PLUS típusú öntözőfejek (7-15,2m) ELZÁRHATÓ
5000-es típusú öntözőfejek (7-15,2m)
5500 típusú öntözőfejek (10,1-18,8m)
8005 típusú öntözőfej (17,4-24,7m)
Állítható 0°-360°
Állítható szórásképű
Bugyborékoló öntözők
Elemes vezérlők
Esőztető szórófej ház
Esőztető szórófejek
FALCON 6504 1\" turbina hajtású öntözőfejek
FALCON öntözőfejrozsdamentes acél szárral
Fátyol fúvóka 1400-as 1/2\" belsőmenetes
Fúvóka készlet forgó szórófejekhez
HUNTER forgó szórófejek
Hunter vezérlők
Időjárás érzékelők
Különleges fúvókák
Mágnesszelep DV sorozat
Mágnesszelepek
MP ECO ROTATOR (MP ROTATOR fúvókák HUNTER PSU szórófejházban)
MP rotátor fúvókák
RAIN BIRD spray típusú szórófejek
Sportpálya szórófejek
U alakú kettős kiömlésű fúvóka 1800 és UNI-SPRAY szórófejhez: külön fúvókanyílás a közelöntözéshez
Változtatható nyílású (VAN) fúvókák 1800 és UNI-SPRAY fejekhez
Kezdje itt
Öntözzünk !
Kapcsolat
Gyepesítés-?
Öntözéstechnika tél előtt
Irány Árak
Életre keltjük

-Kert öntözés-karbantartás, tervezés,hogy miért..................velünk?

mert a tervezés ingyen van.A javitás azonnal, és legolcsóbban.

A karbantartásért pedig fix árat fizet.

SORONKÍVÜL SEGÍT AZ ÖNTÖZŐ DOKI Akár azonnal 0620-3400-358

„ Én értek a kerttervezéshez és a kertépítéshez,és az öntöző rendszer kiépítéshez,javitáshoz, de a mai világban nem elég csak a kertépítéshez és a kerttervezéshez,öntözőhöz érteni. Fontos, hogy a leendő megrendelőim rám is találjanak. Már pedig a kereső programok azt a honlapot találják meg a kertépítés vagy a kerttervezés és öntöző rendszer javitás épités témakörben először, ahol a két szó a kertépítés ill. a kerttervezés a legtöbbször szerepel. Ennek a bevezető résznek az a fő célja, hogy a jövendőbeli kedves megrendelőim minél egyszerűbben és hamarabb meg találjanak.”

Akkor kezdhetjük!

Ez egy nagy kérdés, amikor kissrácok voltunk köztudott, hogy mindannyian tűzoltók szerettünk volna lenni,hogy öntözzük egymást, na én nem. Kertépítés volt a kedvenc foglalatosságom és emellett a kerttervezés. Már akkor szerettem a virágok gyönyörű színeit, a frissen vágott (ami az én dolgom volt) fű illatát. Mivel ezt rendszerezni szerettem volna, így el kellett sajátítanom a kertépítés tudományát. Sőt tovább megyek, ehhez kellett érteni a kerttervezés fortélyaihoz is,így hozzá csaptam az öntözés tervezését is.

Mint tudjuk, ebben még nem is merült ki a kertészet. Egyik fontos eleme, a kerttervezés során előforduló sziklakert színes apró virágai, melyek egész évben nyílnak. Szintén kerttervezéskor lép be a képbe, a változó formájú illetve mélységű, benne kecsesen úszkáló apró színes halakkal, aztán kertépítés során kerül kivitelezésre, a kerti tó, melyet előzőleg beterveztünk, esetleg egy csobogóval. Egy jónak mondható kerttervezés alatt, nem felejtendő el szabadidőben használatos pergola és sütöde, a hozzá tartozó különböző, változatos kerti járdával. Ez is kerttervezés során alakul ki. A kertépítés mindezeket nem hagyja figyelmen kívül.

A kerttervezés során vegyük figyelembe, a most már egyre több felületi takarókat is, hogy az illatfelhő mellett még színesebb és látványosabb legyen a kertünk. Gondolok itt pl.: különböző kavics, színes mulcs, különböző fa szegély és járófelületek, természetesen (fű),stb. amire csak úgy vállalnak garanciát a kertépítés során, ha öntöző rendszer van kiépítve, vagy szerepel a kerttervezés kiírásában. Ennek a téliesítése és karbantartása szintén a kertépítés közben, a kertépítő dolga.

De, hogy változatosabb legyen a paletta, egy sokoldalú kerttervezés során jót tehet a kertnek és a kertépítőnek is, mind kettőnek változik a hangulata s egy kis bátorságot összeszedve kerttervezés nélkül is mediterrán felé húzódhat a kert jellege. A kertépítés során a kerttervezés engedélyével bele-bele szúrható néhány bokor Levendula, mely csodálatos illatával magasan kitűnik a kert növényvilágából, szintúgy téli takarással megél az Oliva fa is, esetleg néhány fűszernövényt, fákat, akár Koala macik kedvencét az egyik Eukaliptusz fa fajtát, stb.

Már alakul is Mediterrán jellegűvé a kertünk. Ha a kerttervezés igazán a mai világ divatja után megy, néhány télálló Pálmát is telepíthet a kertépítő a kertépítés alatt. De csak is napsütőtte, szélvédett helyre. Esetleg tervezés során a kerttervező feladata, hogy sziklakert jellegűen, akár egy-két Trópusi Yucca-t is, amely télen a mínusz husz °C hőmérsékletet is átvészeli, száraz körülmények közt.

MIND EZEK TUDATÁBAN KÜLÖNÖSEN FIGYELMÜKBE SZERETNÉM AJÁNLANI A KERT ILL..ÖNTÖZÉSTECHNIKAI RENDSZEREK KARBANTARTÁSÁNAK SZÜKSÉGESSÉGÉT.

„ Most már remélem ennyi elég lesz ahhoz, hogy a keresők rám találjanak, de ami fontosabb, hogy első sorban Önök. De úgy érzem, nagy vonalakban ennyit szerettem volna elmondani a kerttervezésről és a kertépítésről, mert van még egy pár oldalam, amely érdekesebb lehet az Önök számára. ”

Tisztelettel várom megrendelésüket:

Izsai Tibor

Gyep-karbantartás
Cim: Gyep-karbantartás
kerti út
Cim: kerti út
kerti zuhatag
Cim: kerti zuhatag

Új bejegyzés

Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?

developed by Centrumnet Systems